TAGPROFFERNE

Vi er en del af TagProfferne?

ST Byg er en del af TagProfferne, som er en sammenslutning af danske håndværkere, der har en certificeret uddannelse i alle former for tagkonstruktioner. Dette gælder både nyt tag, tagrenovering, integration af solvarmeanlæg i taget samt rådgivning i forhold til valget af undertag, tagsten, skifer, tegl mv. Tagproffere er landsdækkende, så uanset hvor i landet du befinder dig, står vi klar til at hjælpe.

Udvidet garanti med TagProfferne

Som medlem af Tagproff kan vi tilbyde en udvidet garanti, hvor vi udsteder et garantibevis på 30 år. Garantien gælder i forhold til tagkonstruktionen og materialet, som skal udføres korrekt.

Løbende uddannelse i tagarbejde   

Vi deltager løbende i efteruddannelse, som sikrer, at vi får den nyeste viden, når der sker ændringer i byggelovgivningen eller andet i forhold til tagkonstruktioner. Vi kender desuden til de nyeste byggetekniker og produkter inden for området, og vi udvikler hele tiden vores faglige færdigheder.

Du kan læse mere omkring TagProfferne her 

Vi er eksperter i tage

Hos ST Byg er vi eksperter i tagbelægninger. Vores primære fokus er tegltag, men tilbyder også både ståltag og betontag. Hvis du ønsker paptag, kan vi trække på specialister, inden for området.

Ring til os på telefon 29 44 91 72.