ST Byg – børnehave / Institutionsbyggeri i Arden

Byggeriet af børnehaven i Arden startede som en underleverandøropgave. Men da hoved entreprenøren gik konkurs, overtog ST Byg resten af byggeriet. Børnehaven i Arden har til huse i en tidligere produktionsskole, og der var tale om en gennemgribende renovering af de gamle lokaler, samtidig med at der skulle lægges nyt tag og bygges til.
 
Godt samarbejde med ST Byg 
Søren og Torben fra ST Byg måtte gennem de måneder byggeriet stod på, udvise i god byggeledelse. Midt i alt byggeriet var børnehaven nemlig i drift, så der skulle hele tiden tages særlig hensyn til børn, forældre og personalet der alle skulle have en god og tryk hverdag trods byggeriet. ST Bygs medarbejdere og Søren og Torben, fik ved indvielsen stor ros for netop denne samarbejdsøvelse under byggeriet.
 
Nybyggeri af motoriksal
Børnehaven fik blandt andet bygget en motoriksal, som kan styrke de børn der har behov for ekstra motorik træning. Alle i børnehaven er i dag enige om at denne del af alt det ST Byg lavede er særdeles vellykket, og salen er i brug hver dag.
 
Lydisolering – et vigtigt tema
Lydisolering og støjreduktion af alle gange og rum var i fokus gennem hele byggeriet. St Byg hjalp med at finde løsninger i forhold til de eksisterende lokaler og sikrede via ekspertise, oparbejdet gennem mange år i tømrerfaget, at det er til at være i børnehavens lokaler. Selv når der er mange børn.

ST Byg –din samarbejdspartner
ST Byg har stor erfaring med at bygge erhvervs- og institutionsbyggeri i Mariagerfjord området. Det er i de senere år blevet til en række opgaver, der primært kommer ind via firmaets gode renomme og de mange tilfredse kommunale ledere og virksomhedsejere.
ST Byg står altid klar til at kigge på din næste byggeriopgave

boernehave arden 18 gigapixel lines scale 2 50x
boernehave arden 9 gigapixel lines scale 2 50x
boernehave arden 13 gigapixel lines scale 2 50x