NYE VINDUER & DØRE I DIN BOLIG – ST BYG KAN RÅDGIVE OG MONTERER

Nye døre og vinduer i dit byggeri kræver ekspertise og godt håndværk. Hos ST Byg har vi faguddannede montører, der sikrer at dine nye vinduer bliver monteret korrekt.
ST Byg kigger på din bolig og kommer med forslag til renovering af de eksisterende vinduer og døre eller indkøb samt montering af nye vinduer og døre. ST Byg rådgiver også om hvilken vinduesmodel og mærke der passer bedst til dit budget og til selve huset.
Søger du et tømrerfirma der kan lave ordenligt håndværk, og kan rådgive dig om nye vinduer, skal du tage kontakt til ST Byg. Vi dækker Mariagerfjord og Rebild kommune, men kommer overalt i Nordjylland.

Nye vinduer monteret af ST Byg

Tømrerarbejdet med at montere et nyt vindue eller en ny dør, skal udføres efter de nyeste regler for tæthed og energimærkning. Det er derfor vigtigt at ST Byg kommer ud og kigger på din bolig, før du indkøber nye vinduer og døre. Herved sikrer du dig mod fejlindkøb. Større udskiftninger i erhvervsejendomme, har gennem en årrække været et specialområde for ST Byg. Eksempel på en sådan opgave er Spar Nord bygningen i Hobro, hvor der skulle laves og monteres buede vinduer i facaden.

Varmetab fra gamle vinduer og døre

ST Byg foretager gerne en energiberegning på dit hus. Ved at kigge på varmetabet fra gamle vinduer og døre, kan der ofte være en stor besparelse at hente, når man udskifter til nye lavenergi vinduer. Kombinerer du udskiftning af vinduer og døre i din nuværende bolig med efterisolering med THERMOFLOC papirisolering fra ST Isolering, har du en stor økonomisk besparelse på dine opvarmningsomkostninger.
ST Byg udfører en række energirådgiver opgaver i Hadsund, Hobro, Mariager, Arden, Skørping, og kommer overalt i Rebild kommune og Mariagerfjord kommune.

ST Byg –Din samarbejdspartner

ST Byg har stor erfaring med at renovere eksisterende vinduer og døre i alle slags bygninger i Mariagerfjord området. Vi kommer i Hobro, Arden, Hadsund, Mariager, Skørping området og monterer nye vinduer og døre. St Byg er et moderne tømrerfirma med kontor i Arden i Mariagerfjord kommune.

ST Byg står altid klar til at kigge på din næste vindues og dør opgave – kontakt os her…