NYBYGGERI

Går du med boligdrømme?

Drømmer du som mange andre om at bygge dit eget hus? Hos ST Byg tilbyder vi nybyggeri, hvor du som kunde har frie tøjler. Vi laver en del projekter, hvor vi har hovedentreprisen og bruger altid faste samarbejdspartnere, som vi kan stå inde for. Dette giver en større tryghed for vores kunder.  

Planer for nybyggeri

Ved et nybyggeri findes der som udgangspunkt ingen begrænsninger. Når man bygger nyt hus, er der mange planer og deadlines, der skal overholdes. Dette kan virke uoverskueligt, og vi kan derfor hjælpe eller stå for projektstyringen, så det ikke bliver for stor en mundfuld. Om du selv har tegninger, eller ønsker at udvikle dem i samarbejde med os, er helt op til dig.     

Tilfredse kunder og gode anbefalinger

Vi får mange af vores opgaver gennem tidligere kunder, som har anbefalet os i deres omgangskreds. Dette er vi meget stolte over og stræber altid efter at levere et resultat, som lever op til vores kunders ønsker og forventninger.

Vi er konkurrencedygtige og leverer altid et arbejde, som er i højeste kvalitet. Derudover er vi ikke bange for at sige, hvis der er en opgave som vi ikke selv kan udføre. Her vil vi i stedet finde den rette samarbejdspartner, som kan udføre opgaven tilfredsstillende. Vi løser bl.a. opgaver i Nordjylland, primært omkring Hobro og Aalborg, men kører gerne efter opgaven. Ring til os på telefon 98 65 34 35.