RENOVERING

Trænger boligen til en renovering?

Hos ST Byg laver vi både renoveringsarbejde og tilbygninger. Dette gælder alle former for renoveringer, hvor vi bl.a. kan løse følgende opgaver:

  • Udskiftning af døre og vinduer
  • Renovering eller nyt tag
  • Skift af gulve og lofte
  • Nyt køkken

Vi gør dine drømme til virkelighed

Om det er køkkenet, der trænger til at blive udskiftet eller børneværelserne, der er blevet for små, kan vi hos ST Byg klare opgaven. Vi hjælper med at realisere dine boligdrømme og laver en flot og spændende renovering som du bliver glad for, de næste mange år.

Vi tilgodeser dine ønsker

Har du specielle ønsker, tager vi naturligvis højde for disse. Ved større renoveringsopgaver, kan der være mange overvejelser og beslutninger, som skal du skal tage stilling til. Hvis du skal have lavet en tilbygning, skal du desuden være opmærksom på, at det ofte kræver en byggetilladelse. Hvis du ikke kender til de gældende regler, hjælper vi gerne med proceduren, så alt bliver gjort korrekt.

Kontakt os gerne

Med vores placering i  Himmerland i Arden, mellem Aalborg og Hobro, kan vi hjælpe kunder i store dele af Nordjylland og Østjylland. Ring endelig til os på 98 65 34 35, hvis du ønsker at høre mere omkring vores renoveringsopgaver eller et uforpligtende tilbud.

taglejlighed hellerup 2 1 1
taglejlighed hellerup 1
taglejlighed hellerup 5
taglejlighed hellerup 3 1