kontakt Søren
29 44 91 72

soren@stbyg.dk

Isolering

Papirisolering

Er din isolering optimal?

Har du styr på om dit hus er isoleret ordentligt? Det kan godt betale sig at investere i en ordentlig isolering, da varmeregningen falder, husets værdi stiger og indeklimaet bliver markant bedre. En god isolering er mange ting. Det kan være nye vinduer, isoleringsplader til vægge og loft eller reparation af utætheder i taget. Vi gennemgår dit hus og giver et tilbud på den bedste isolering.

Papirisolering Danmark

Vores søstervirksomhed ST Isolering er autoriseret Isolatør af Papirisolering Danmark og medlem af et netværk af seriøse, kvalitetsbevidste og veluddannede isolatører. Hvis du skal bygge nyt, lave tilbygning eller renovere, sørger ST Byg for, at dit hus lever op til kravene for isoleringsevne og energiforbrug.

THERMOFLOC papirisolering 

Som THERMOFLOC insolatør kan vi tilbyde et bæredygtigt materiale, som er lavet af granuleret genbrugspapir og har mange gode produktegenskaber. Papirisolering isolerer optimalt i både årets kolde og varme måneder. Vi kan tilbyde gratis opmåling og tilbud samt en isoleringsattest på det udførte arbejde. Desuden får du en gratis forsikring fra Tryg på papirisoleringen. Du kan læse mere om papirisolering her.

For at tilgodese forskellige behov og ønsker, tilbyder vi også andre former for isolering, som mineraluldsprodukter. Kontakt os på telefon 98 65 34 35, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på papirisolering.

 

 

Galleri af flad tag som blev isoleret for 2 år siden af ST Isolering.

Galleri af nybyggeri hvor der isoleres med papirisolering.

 

 

 

Papir Isolering - valgt til Rosendal skole 

For 10 år siden var papir Isolering ukendt for danskerne, dette har ændret sig til i dag at der er i udbuds materiale fra arkitekter anbefales brug af dette materiale på lige fod med andre isolerings typer. 

På Rosendal skole blev papir isolering valgt som isolering på den nye skole tilbygning. 170 m2 loft blev isoleret med 300 mm papir isolering af 2 mand på 3,5 time. Mariagerfjord kommune sparede op til 70% arbejdsløn ved at vælge papir isolerings metoden frem for klassisk bats isolering. ST byg og Mogens Back tømrer firma har sammen vundet entreprisen på den nye skoletilbygning i Rosendal. 

Konstellationen med 2 mindre lokale firmaer der er gået sammen om at byde på Rosendal skolens tilbygning, virker perfekt i forhold til bygge styring og bygherre krav. Udtaler Søren Trads fra ST byg og fortsætter. Vores nye selskab Hobro-papirisolering.dk er leverandør af isolering til skolebyggeriet, den nye bygnings isolerings metode sparer tid og dermed penge for bygherre, men vi slipper også for at kravle rundt på loftet i samme grad, som hvis vi havde brugt bats isolering.

Papir Isolering- og indeklima

Papiret virker Fugt absorberende hvilket giver astma og allergi forbundet anledning til at anbefale denne type isolering i huse. Den klassiske isolering med dampspær der skal tætnes mellem loft og isolering er ikke nødvendig når der vælges papir isolering. Papiret absorberer fugten fra f eks badeværelse, efterfølgende tørrer isoleringen selv og fugten forsvinder via luftgennemstrømningen på loftet. Mange huse har slet ikke eller dårlig dampspær i dag, hvilket gør at bats isolering der ligger på loftet suger fugt og holder på denne, hvilket skaber højere luftfugtighed i huset. 

Papir Isolering - og varmetab

Isolering på loft er i dag en nødvendighed for at holde en fornuftig bolig økonomi uanset og der er tale om nyt eller gammel hus. De mange forhindringer som ventilationsrør, spær, skorstene og kabler gør at der kommer mange samlinger, huller og sammenpresninger i den klassiske Bats måtte isolering. Papir isolering pustes ind og lukker tæt om alle lofts forhindringer. Dette sikrer husejer mod kulde tab, og tab af varme kroner. Trods mange boligejere indsats for at få isoleret ordenligt. Er mangelfuld isolering stadig et stort problem i mange huse.

Papir Isolering – mindre arbejdsløn og spild

Arbejdsmiljø og besparelse går sjældent hånd i hånd i byggeriet, men ved brug af Papir isolerings metoden undgå tømrerne at kravle rundt på knæ i lange perioder, slæb med bats op gennem små lofts lemme og tilskærings timer/spild af isolering er helt sparet væk Da isoleringen pumpes direkte op på loftet og lægges ud i alle hjørner og rundt om alle forhindringer i en arbejdsgang, sparer bygherre mange penge på løntimer til håndværkere. 

Mere info kan findes på www.hobro-papirisolering.dk ST-Isolering tlf.: 98 65 34 35 mail: info@hobro-papir-isolering.dk

Få et uforpligtende tilbud